Buradasınız

panel

panel

ONLİNE PANEL

"GÖRÜNMEYEN EKONOMİ VE GÖNÜLLÜ UYUM"

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığımız ve Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nün iş birliği ile 22 Aralık 2020 Salı günü saat:10:30'da zoom uygulaması üzerinden "Görünmeyen Ekonomi ve Gönüllü Uyum" konulu online panel  gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ahmet UZUN yaptı. Kayıtdışı ekonomi hakkında birçok yayını bulunan Marmara Üniversitesinin değerli Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Gülay YILMAZ panelin moderatörlüğünü yaparak, aynı zamanda panelist olarak  "Türkiye'de Kayıtdışı Ekonominin Bütçe Üzerindeki Etkileri ve Vergiye Gönüllü Uyum" konusunda değerli bilgilerini aktardı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Adlıhan DERE "Kayıtdışı Ekonominin Antalya Esnaf ve Sanatkarına Etkileri", Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Davut ÇETİN "Kayıtdışı Ekonomiye Özel Sektörün Bakışı", Antalya Vergi Dairesi Başkanı Sayın İlhan KARAYILAN "İdarenin Gönüllü Uyum Uygulamaları" konularında panelist olarak sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumların sonunda soru cevap oturumuna geçildi. Katılımcıların sözlü  ve zoom chat üzerinden sordukları sorular panelistlerce cevaplandı.

Soru cevap oturumunun ardından Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ahmet UZUN'un  kapanış konuşmasıyla panel sona erdi.

Online panelimize katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Undefined
resim: